Z-Mount

Met het Sponsorbolt Z-Mount systeem bevestig je elk mogelijk sponsorbord tegen elk formaat dubbelstaafmat hekwerk, geen enkele afmeting hoef je te controleren. Z-Mount past altijd en overal, niet in de laatste plaats vanwege zijn razendsnelle montage-template (meegeleverd). Iets minder luxe dan het H21 systeem misschien, maar de winst van Z-Mount zit 'm dan ook vooral in zijn eenvoud.

Z-Mount reclameborden ophangsysteem

Materiaal

Z-Mount klemmen zijn vervaardigd van degelijk Europees staal, recht toe recht aan. Het staal is voorzien van een flinke zinklaag die overigens minder meekleurt met standaard dubbelstaafmat hekken zoals C-Mount. Dat is ook minder relevant voor Z-Mount omdat Z-Mount verminderd zichtbaar aan de binnenzijde van het hek wordt gemonteerd. Het Z-Mount sponsorborden ophangsysteem heeft een materiaal dikte van 1.5 mm, en net als C-Mount kan Z-Mount geheel trillingsvrij worden gemonteerd.


Verzinkt

Standaard wordt het Z-Mount reclameborden ophangsysteem verzinkt geleverd, dat wil zeggen, de zinklaag bepaalt het uiterlijk van het Sponsorbolt product; een soort zijdeglans zilver.
Maar kijk ook eens bij onze Specials als je wilt weten wat er naast zilverkleur nog mogelijk is, want het Z-Mount systeem kan in alle mogelijke RAL kleuren worden uitgevoerd, en kan tevens worden voorzien van diverse soorten textuur en finish.
 

 

Z-Mount montage template

Het Z-Mount systeem voor het ophangen van reclameborden wordt geleverd met een gratis maar toch zeer vernuftig montage template. Handig als je je borden rammelvrij wilt monteren tegen je dubbelstaafmat hekwerk. Je zet het bord voor je
hekwerk, je positioneert het montage template op je bord, je boort een gaatje in het bord, en ophangen maar. Altijd recht, en altijd goed, want dit bijzondere template werkt op deze manier op elk formaat sponsorbord.


Showveld Deventer

Wil je eerst zien hoe het Z-Mount systeem zich houdt in de dagelijkse praktijk? Ook dat kan. Kom gezellig een dagje Hanzestad Deventer doen met zijn historische binnenstad. Ons showveld ligt hier direct aan de lome uiterwaarden van de rivier de IJssel. Maak een telefonische afspraak voor bezichtiging, dan zien we elkaar snel in een van de mooiste steden van Nederland.Sponsorbolt whitepaper

Is je vereniging toe aan nòg meer voordeel en gemak? Download dan nu het Sponsorbolt whitepaper. Hierin vind je 3 tips hoe je je sponsorbordenbeleid zo slim en 
consistent - en dus zo voordelig - mogelijk inricht.

Sponsorbolt-CMount-Landscape
Sponsorbolt-dubbelstaafmat-symbool

Technische vragen? Bel onze product ontwikkelaar: + 31 (0) 627-093799

€ 4,95

Per klem, per 100 stuks in een doos, incl. montagemateriaal.