G-Mount

Sponsorbolt G-Mount komt er aan. G-Mount klemt sponsordoek op elk type dubbelstaafmat hekwerk - strak alsof je een sponsorbord hebt hangen, maar dan degelijk en hanteerbaar, want zonder gedoe met koorden, ringen, lussen, of elastiek.
En, bijzonder aan het G-Mount systeem is dat het net zo gemakkelijk doek op afrasteringsgaas fixeert, bijvoorbeeld langs de tennisbaan, echt chique!

G-Mount reclameborden ophangsysteem

Materiaal

G-Mount klemmen zijn vervaardigd uit degelijk zogenaamd 'verestaal', recht toe recht aan. Het staal is voorzien van een flinke zinklaag die overigens minder meekleurt met het hek zoals C-Mount. Dat is ook minder relevant voor Z-Mount omdat Z-Mount verminderd zichtbaar aan de binnenzijde van het hek wordt bevestigd. Het Z-Mount sponsorborden ophangsysteem heeft een materiaal dikte van 1.5 mm, en net als C-Mount kan Z-Mount geheel rammel- en trillingsvrij worden gemonteerd.


Verzinkt

Standaard wordt het Z-Mount reclameborden ophangsysteem verzinkt geleverd, dat wil zeggen, de zinklaag bepaalt het uiterlijk van het Sponsorbolt product; een soort zijdeglans zilver.
Maar kijk vooral bij onze Specials als je wilt weten wat er naast zilverkleur nog meer mogelijk is, want ook het Z-Mount systeem kan in alle mogelijke RAL kleuren worden uitgevoerd, en kan tevens worden voorzien van diverse soorten textuur en finish.
 

 

G-Mount tegen gaas

G-Mount klemmen voor het ophangen van reclameborden worden geleverd met een gratis maar toch zeer vernuftig montage template. Je zet het bord voor je
hekwerk, je positioneert het montage template op je bord, je boort een gaatje in het bord, en ophangen maar. Altijd recht, en altijd goed, want dit bijzondere template past altijd op dezelfde wijze op elk formaat sponsorbord.


Showveld Deventer

Wil je eerst zien hoe het Z-Mount systeem zich houdt in de dagelijkse praktijk? Ook dat kan. Kom gezellig een dagje Hanzestad Deventer doen met zijn historische binnenstad. Ons showveld ligt hier direct aan de lome uiterwaarden van de rivier de IJssel. Maak een telefonische afspraak voor bezichtiging, dan zien we elkaar snel in een van de mooiste steden van Nederland.Sponsorbolt whitepaper

Is je vereniging toe aan nog meer voordeel en gemak? Download dan nu het Sponsorbolt whitepaper. Hierin vind je 3 tips hoe je je sponsorbordenbeleid zo slim en consistent - en dus zo voordelig - mogelijk inricht.

Sponsorbolt-dubbelstaafmat-symbool

Technische vragen? Bel onze product ontwikkelaar: + 31 (0) 627-093799

€ 4,95

Per klem, per 100 stuks in een doos, incl. montagemateriaal.

Sponsorbolt-CMount-Landscape