Hèt sportveld hek bij uitstek

Langs moderne sportvelden staan zogenaamde 'dubbelstaafmat' hekwerken, in Nederland, maar ook in veel andere Europese landen. De beide horizontale 'dubbele staven' over een verticale staaf constructie maakt dit hekwerk duurzaam en toch voordelig, niet zo vreemd dus dat het dubbelstaafmat hekwerk grote populariteit geniet.

Het dubbelstaafmat hekwerk langs sportvelden komt in verschillende diameters; ons reclameborden ophangsysteem past op elk dubbelstaafmat hekwerk.

Dubbelstaafmat

Dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelstaafmat en de H21 standaard

Elk standaard dubbelstaafmat hekwerk heeft een zich herhalende 'maasbreedte' van 5 cm breed en 20 cm hoog. Deze hoogtemaat is niet toevallig precies de maat + 1 cm waar de H21 sponsorbord standaard op is gebaseerd: 21, 41, 61, 81 cm.

 

 

6-5-6 of 8-6-8

Standaard dubbelstaafmat hekwerken worden voornamelijk in 2 uitvoeringen geleverd, de zogenaamde '6-5-6' en de '8-6-8' versies.
Een 6-5-6 heeft 2 horizontale liggers van 6 millimeter doorsnede en een verticale tussenstaander van 5 millimeter doorsnede.
Het 8-6-8 dubelstaafmat hekwerk heeft 2 horizontale liggers van 8 millimeter doorsnede en een verticale tussenstaander van 6 millimeter doorsnede.


Voorzichtig investeren....

Voor doorvoering van het Sponsorbolt systeem hoef je natuurlijk niet direct al je bestaande borden te vervangen. Koop een doos Sponsorbolts, download ons whitepaper voor slim beheer van je sponsorborden beleid, en voer direct ons systeem in, want dat kan zelfs per enkel reclamebord! Zo investeer je altijd voorzichtig, dat scheelt jullie vereniging veel geld.Bestelmodule

Met onze automatische online bestelmodule bestel je snel de juiste doos Sponsorbolts voor je hekwerk, een uiterst handige feature - zeker als jullie hebben besloten een geavanceerd systeem als bijvoorbeeld C-Mount aan te schaffen. Voer de dikte van je hekwerk in, plus de dikte van je sponsorborden, dan rekent de module automatisch de juiste configuratie van het Sponsorbolt product voor je uit.

Sponsorbolt-CMount-Landscape
Sponsorbolt-dubbelstaafmat-symbool-pagina

Technische vragen? Bel onze product ontwikkelaar: + 31 (0) 627-093799

Sponsorbolt-Dubbelstaafmat-Landscape